torstai 26. joulukuuta 2013

Joulupäivät

23.12 syömässä kävi meillä minun isäni ja hänen vaimonsa. Meillä ei ole jouluna kukaan käynyt syömässä tai joulua ennen. Me syömme aina jouluruuan anoppilassa joka asuu seinän takana. Siellä käymme syömässä 24,25,26 ja ehkäpä vielä 27.12. Ei tarvi itse tehdä ruokaa laisinkaan mikä on ihan kiva juttu :) No tällä kertaa olimme tapanin päivänä isäni ja hänen vaimonsa luona syömässä. 

   Jouluaatona aamusti oli meidän kuusen alle tullut lahjoja :) sekös oli lasten mieleen ja ei millään jaksettu odottaa niiten aukaisemista. Ne sai aukasta vasta ilalla kun oltiin ekaksi käyty anopilassa syömässä ja sielläkin oli lahjoja. Kun oltiin syöty, aukastu lahjat ja juotu kahvit,menimme kotiin aukasemaan omat lahjat.
 
Yleensä menemme haudoille mutta nyt oli niin surkee keli että ei sinne vesisateeseen huvittanut mennä kiertää hautuumaita. Olimme siis kayneet jo edellisenäpäivänä,kivempi ilma,harmi että sitä lunta ei vielä ole poriin tullut.Aikas pimeetä oli.
Tänä jouluna ostin miehelle lahjan tai oikeastaan kaksikin lahjaa joista se ei tiennyt yhtään mitään :) Scanian pussilakana setti jota oli himoinut kauvan ja scania vyön. :D Kuva on alhaalla :)
Minua ylätti että appivanhemat oli ostanut meille joululahjat. Uudet ruokalautaset,uusipannu joka on aikas iso :) ja 4kpl leffalippuja,,se tietää sitä että päästään miehen kanssa pariin kertaan leffaan,ihanaa <3
Kuvia nyt näiltä päiviltä mitä muistin ottaa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 Mieltäni lämmittää kun kommentin jättää <3