lauantai 4. tammikuuta 2014

Villen kanssa shoppailua

Pojat oli lahjaksi saaneet minulta kortin jossa oli shoppailua 50e edestä ja vain äidin kanssa. Elikkä ketään ei pääsyt mukaan kun villen kanssa lähdettiin ostoksille. Väinön kanssa menen sitten toinen päivä :) Ekaksi Villen kanssa mentiin halpahalliin mutta ei sieltä löytynyt mitään. Sitten mentiin isoonkarhuun. Siellä mentiin suoraan h@m,siellä katseltiin ja ihmeteltiin,,,no löytyhän sieltä sitten pipo :) sitten lähettiin Top Sportista hakee sählylasit.
Sitten oli vuorossa jätskit Jätskibaari Vohvelissa :) Pitkään olen siinä halunnut käydä maistaa millaiset itse tehdyt jäätelöt on. Ihan hyvä oli,siinä käydään sitten toisen pojan kanssa kun on vuoro lähteä ostoksille :)
Käytiin vielä pojan kanssa seppälässä,muksumassissa ja kultasepänliikeessä,kultasepänliikeestä ostettiin korvikset :)
Oltiin tarpeeksi kierelty kaupungilla ja päätettiin lähteä katsoo sählymailaa Tocmanilta ja Prismasta. Tocmanilla oli mutta poika halusi vielä katsoa prismasta sählymailaa.
 Ei muuta kuin Prismaan, siellä oli mutta poika ei oikeen tiennyt ottaako vai ei, sanoin että mietii sen aikaa kun teen ruoka ostokset, ruoka ostokset tehty ja takasin katsoo sählymailaa,huh ja huh,,,,no löyty se maila sitten ja ei kun kotiin tekemään ruokaa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 Mieltäni lämmittää kun kommentin jättää <3