keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Keittiö ja ruokailutila

Meillä on ollut pitkään yksi huone tyhjilänsä kun saatiin yläkerta remontti valmiikkis. Yläkertaan tuli kaksihuonetta,tytön oma huone ja pojille yhteinen,pojilla on verhovälissä jolloin saavat hiukan omaa rauhaa :)
Tehtiin tai siis minä tein tyhjästä huoneesta ruokailutilan,jolloin keittiöstä tuli avarampi. Ruokailuhuone on ollut aikusten makuuhuone,tytön huone ja sitten poikien huone ja nyt tein siitä ruokailutilan :) Menin repii vanhat tapetit pois kun ne oli vihreetä ja valkoista,,,niin ja olihan lapset niitä sitten myös repinyt irtikin :/
Pitkään mietittiin miehen kanssa että millaista tapettia seinään laitetaan. Parissa liikeessä käytiiin katselemassa tapetteja mutta raha tilanne on mikä on niin ei viitsisi montaa sataa laittaa tapettiin,,,,tietysti kerran kun laitat kunolla niin sitten kestää. Sitten aloin miettii että voisi vanhoja sanomalehtiä laittaa seinille,siis tosi vanhoja lehtiä :). Kiertelin kirpiksiä ja ei oikeen ole sellaista löytynyt. Yksi päivä olin lidissä ja sieltä mä löysin valokuvatapettia,,,ostin sen maksoi vain 14e,että ei kalis jos ei olekaan kiva :)
Kotona sitten tutkein pakettia ja apua ne on 8palassa. Meni paripäivää kun mietein teenkö yksin vai odotanko miestä,jolla ei hermoja ole tapetin laittoon :) Päätin sitten yksin laittaa. Viivat seinille jotta tapetit menisi edes hiukan suoraan. Aloin laittaa yhtä ja niin kuin ohjeessa sanotiin.
Ei ne palat mitään pieniä ole :) likka halusi kuvaan myös :) Tämä pala meni tosi helposti. No seuraava pala ei ollutkaan niin helppo kun ylhäältä jäi ylimääräistä ja kun yksin teet niin ei se ole helppoa kohdistaa alhaalat ja ylhäällä pitäisi joku pitää kiinni. Voin sanoa että älä tee yksin,ei ole helppoa vaikeemaksi vain tuntu että meni mutta muutaman tunnin homma se oli ja tykkään hirveesti.
Vielä mietitään että mitäs väriä laitetaan muihin seiniin,,,valkoista,vaaleeta vaiko harmaata tapettia??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 Mieltäni lämmittää kun kommentin jättää <3