torstai 22. toukokuuta 2014

Mattopyykillä ja nurmikon leikkausta

Tää kuulostaa ihan hullulta ja ihmettelette varmaan että sulla vasta likaset matot on :) En ole käynyt 10vuoteen mattopyykillä, olen joko pessyt kylpyhuoneen lattialla pieniä mattoja tai vienyt pesulaan. Tänä vuonna päätin että ne joita voin itse pestä menen pesemään :) ihana ilma ja oli kyllä niin rentouttavaa käydä pesee mattoja. Neitikin hiukan auttoi mattojen pesussa.
 Keskiviikkosin meillä on aina siivouspäivä. Muistan kun sitä lasten kanssa aloitetiin kuinka vaikeeta oli se siivoominen ja kuinka se kesti kokopäivän. Nyt pojat siivoo ne asiat joita laitan keskiviikkopäiviin hoituu parissa tunnissa :) Niin ja viikkoraha on 5e :)
Sitten nurmikonleikkaus se on nyt sitten ollut viimekesästä asti poikien hommia ja he saavat siitä aina rahaa. Minkäin kyllä leikkaan koska se on ihan hyvää liikuntaa :)
Nurmikko kun oli leikattu päätimme krillata hampapreita,,,tai siis vain niitä pihvejä ja kaikille taas maistui ruoka hyvin kun syötiin ulkona :)


Ostin sitten uuden mopin. Tää on kyllä näppärä kun saa sen pesuaineen sisälle ja ei muuta kuin suihkutelemaan ja moppaamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 Mieltäni lämmittää kun kommentin jättää <3