tiistai 17. kesäkuuta 2014

Super mario

Kummipoikani on ihastunut super marioon. Omistaa sellaisen pelin ja tykkäää ukkelista kovin. Oli sitten pyytänyt jos saisi sellaisen lakin,,,niin ja olisi kiva myös saada sellainen liivi ja housut :) Ihanaa kun joku pyytää jotain ompelemaan. Mariolla on siniset henkselihousut ja sitten siinä pelissä on joku sieni ja sillä on ne liivit,,sellaisen lakin haluaisi kuin sienellä,,tarvii katsella mistä teen sen mallin :D Keittiön pöydälle oli ottobreen lehti ja sitä lueskeli ja löysi sieltä kaikenlaista ja kyseli jos voisin tehdä hänelle :) sanoin että ompelen kun saan ostettua kankaita.


Poika tykkäsi vaikka omasta mielestä malli ei ollut ihan sellainen kuin halusin. Seuraavaksi varmaan pitää alkaa tekeen housuja.

Mutta sitä ennen kaveri pyysi että ompelen hänelle 20-luvun mekon. Se on yksinkertainen ja siihen uskalsin suostua. Kangas kaupassa tänään käytiin katselemassa kankaita ja löysikin sieltä erikoisen kankaan. Kangasta ei ostettu vielä kun suunitellaan nyt ekaksi se mekko ja katsotaan kuinka paljon tarvitaan kangasta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 Mieltäni lämmittää kun kommentin jättää <3