lauantai 2. elokuuta 2014

Kaverille mekot

Tein aikasemin jo 20-luvun mekon kaverille häihin,,,sehän oli koe versio. Tein myös hänen tyttärelle myös mekon. Kumatkin onnistui tosi hyvin. Sitten tein ne viralliset juhlamekot ja voin sanoa että niin perselleen meni että voihan pippuri. Siis en ole yhtään tyytyväinen lopputulokseen. Itse ihan harmittaa. Mietittiin kaverin kanssa että taitaa johtua kankaasta,,ei tekijästä,,,niin kankaasta se varmaan johtuu mutta silti en ole tyytyväinen lopputulokseen.
Tää ei nyt vaan näytä hyvälle. Enkä huomanut ottaa kuvaa takaa johon jää ikävän lainen pussi. Mietein mikä muu voi olla vialla. Tähän kaveri halusi helmaan rypytyksen. Se sitten vielä kiristi ikävästi takapuolta. Piti laitaa tuohon lisäys kohtaan pitsi nauha mutta ei onnistunut,se kiristi sitä hametta vielä lisää. Siis mä en ole yhtään tyytyväinen mekkoon ja luulen että ei ole kaverikaan tyytyväinen. Ei vaan kehtaa sanoa sitä mulle.
 Tässä on nämä mekot jotka tehtiin kokeiluversiona ovatko kaverille hyvät,,,,onneksi kaveri on saman kokoinen kuin minä :D Tässä nämä mekot on tosi ihania. Likan päällä oleva mekko on liian iso kaverin tyttärelle,siitä tehtiin myös pienempi mekko.Tämäkään ei näyttänyt hyvältä tytön päällä,,,omasta mielestä. Sekä siitä tuli ina liian lyhyt. Kyllä mua niin otti aivoon.
Toivottavasti kehtasi pistää pääle häihin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 Mieltäni lämmittää kun kommentin jättää <3