maanantai 15. syyskuuta 2014

Villasukka
Eriparii villasukkaa :D hauskat vai mitäs mieltä ootte?

Saumurikin korjattu. Vielä kun muistaisi sen hakea,hintaa tuli 90e,sieltä oli joku osa mennyt rikki ja se piti tehtaasta tilatta. En tiedä mitä oon oikeen ommellut että se silleen rikki meni.

Viimeviikolla aloitin työkokeilun päiväkodissa jossa on 1v-3v. Voi kun ne on suloisia. Toistaiseksi sopimus on kuukauden,,,,mutta luulen että sitä voitas jatkaa kun siellä viihdyn ja tykkään olla heidän kanssa.Olen myös apuna 3v-6vuotiaille kun ne on menossa nukkumaan. Taidan olla siellä talossa apukätenä mikä on ihan kiva. Tykkään olla muille avuksi. Onhan siellä talossa silloin tällöin opiskelioitakin.

Keskviikkona on Väinön spykologi,onneksi koska on taas ollut huonoja päiviä ja ne ei nyt vaan johdu murkku iästä kyllä tässä on paljon muutakin. Sydäntäni sattuu kun lapsella paha olla. Väinö ei voi nyt harrastaa koulussa liikunan tunnilla mitään kun polveen sattuu ihan mahdottomasti. Iltasin on kylmäpussiii,kylmäkeelii ja särkylääkettä käytetty. Se aina helpottaa että voi nukkua yönsä hyvin. Nyt vaan odotellaan sairaalaan lääkärille aikaa tosta polvesta,,,joleki ekspertille me odotellaa,,,mä oon niin huono muistaa nimee :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 Mieltäni lämmittää kun kommentin jättää <3