maanantai 16. maaliskuuta 2015

Hiusten vaalennus c-vitamiinillä

Tuli luettuu c-vitamiinin vaalenusta netisssä. Yllättävän plajon ihmiset on kokeillut sitä. Halusin myös itse sitä kokeilla kun olen niin paljon värjänyt hiuksia ja nyt ne on punertavat ja niihin ei jää minkää väriset kiinni enään. Kokeilin myös Väripoistoainetta mutta niistä vasta erikoisen väriset tuli, siitä on kuvaa. Oon tehnyt nyt sitten 4kertaa sen c-vitaamiinin vaalenuksen ja pitänyt viikon taukoa koska se kuivattaa hiuksia. Suosittelen että käyttää jotain hoitotuotettatta hiuksiin aina pesun jälkeen, itse käytän Garnier Fructis Goodbye Damage on ihan hyvää mun hiuksille.
C-vitamiinipillereitä murskaan 30kpl ja sekoitan sampoota sekaan, laitan sen verran mitä tuntuu hiuksiin menevän ja pidän tunnin päässä.

Neljä kuvaa on ennen c-vitamiinin värjäystä. Kun hiukset on kiinni näkyy vaaleaa,oransia,punertavaa ym. Kun hiukset on auki on kuparin väristä,punertavaa ym sekavaa väriä.
Sitten ekat vaalenukset. Lasi kuvassa vain siksi että sain murskattuu vielä pienemäksi ne palat. Laita siis pillerit pussiin mutta sellaiseen vahvaan pakaste pussiin,hedelmä pussi menee heti rikki.


 Kyllä se hiukan sieltä sitä punasuutta otti pois,,,,kait,,,en tiedä,,,,,,
 Sitten kolmaskerta vaalennuksesta.Mun hiusten luonnollinen väri on jotku maantien harmaat taikka vaaleenruskeet,,,,,en edes muista minkä väriset mun hiukset oikeesti on :/. Kuvittelin että se c-vitaamiini poistasi paremin sen värjätyn hiuksen värin pois mutta väärin kuvittelin. KAuvan kestää saada tuo punanen väri pois ja jotenkin alan ihan oikeesti kyllästymään tohon väriin mikä se nyt sitten onkaan.

Jos joku muukin on kokeillut tätä menetelmää niin kerro miten on onnistunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 Mieltäni lämmittää kun kommentin jättää <3